Eli meillä on nyt sellanen tilanne, että on pulla uunissa, ja se on paistunut siellä jo 20 viikkoa. Sukupuoli tällä kertaa jopa tiedetään. Mutta ongelma onkin siinä, että pitäisi ostaa uudet hyökkäysvaunut ja uus itkuhälytin. Edellinen itkuhälytin on oli suorastaan nätisti sanottuna p***a. Se oli joku Padwicon malli jossa oli mahdollista saada video kuvaa, mutta sen ongelma oli, että sen yhteys katkeili jatkuvasti, vaikka hälyttimien välinen matka olisi ollut vain muutamia metrejä. Nyt siis tarvitaan HYVÄ itkuhälytin, koska mikäli tuosta uudesta toukasta tulee samanlainen kun tuo edellinen, niin se nukkuu vain ulkona (toivottavasti ei tule lähellekkään samanlaista huutajaa). Eli vaatimuksena olisi, että sen pitäisi toimia ulkona (myös pakkasella), luotettava yhteys eikä häiriöitä muualta. Muutamia vaihtoehtoja joita ollaan mietitty:

Nabbya meinattiin aluksi, mutta siitä ollaan luettu, että siinä on paljon yhteysongelmia, niin sen hankinnasta ollaan luopumassa.

Philips Avent SCD505/00 Dect hälytin, on joku kuluttajalehden testivoittaja. Tuossa mallissa on ainakin sellanen vika, että sitä ei saisi pakkaseen viedä. Eli se on ongelma.

Cobran walkietalkie itkuhälytystoiminnolla, mutta sen vika on että mikäli joku käyttää samaa taajuutta missä tahansa walkietalkiessa, niin puheet kuuluu.

Philips Avent SCD580, mikäli riittäisi että itkuhälytin on vain sisällä, eikä tarvitsisi sitä vaunuihin, niin menisin heti ostamaan/tilaisin tämän. Tää vekotin on niin mun tyylinen hifistelyhommeli. Siinä on tähtitaivas projektoria ja saa mp3 tuutulauluja, on kosteus ja lämpötila-anturia ja hyvä äänenlaatu, eikä pitäisi ottaa häiriöitä. Mutta se suurin ongelma on tämänkin vehkeen kanssa, että sitä ei saa viedä ulos pakkaseen.

Motorola MBP27T, kuuluu tähän digidigihifihifi sarjaan. Hinta on ehdottomasti siinä kipurajalla (179€). Tässä vehkeessä on videokuvaominaisuus, lämpötilamittari ja vastaanottimella pystyy mittaamaan jopa maidon lämpötilan pullosta. Mutta tätä myyään aika heikosti Suomessa, ja ilmeisesti tätäkään ei saa ulos viedä.

Padwico 850, esteettisesti tosi tyylikäs, säteilyarvot pienet, paljon ominaisuuksia, mutta edelleen vaan sisäkäyttöön.

Padwico Baby watch 835, on tällä hetkellä yksi vahva vaihtoehto. Kantavuus esteettömässä maastossa 600m, säteilyarvot pienet ja ainakin pitäisi toimia ilman häiriöitä. Pitäisi vaan jostain saada tietää, toimiiko tää vehje pakkasella.

 

Siinä muutamia vaihtoehtoja. Ja vaunuista vaan sen verran, että ei tiedetä yhtään mitkä vaunut ostettaisiin. Bugaboon tuplat ois todella kivat, mutta ne maksaa n.1700€, niin ihan ei nyt sellasia summia haluais laittaa. Tuplat ne kuitenkin pitää olla kun ei tuo toinen ole edes kolmea siinä vaiheessa, kun vauva syntyy, joten sekin pitää saada johonkin istumaan.