Meillä oli tossa hetki sitten pojan kaks vee synttärit. Vietettiin ne kahdessa osassa, eli ensin allekirjoittaneen perhe ja seuraavana päivänä eukon perhe ja sukulaisia. Mun perheelle leivoin pätkismutakakun (oli TODELLA hyvää (pussi pätkiksiä ja vähän vajaa puolet tumman suklaan levystä)) sekä sitruunamascarpone kääretortun. Molemmat onnistu todella hyvin. Seuraavalle päivälle leivoin tuplasuklaamariannemutakakun rocky road kuorrutteella (todella hyvää) sekä muutaman jauhelihapiirakan suolaiseksi (todella hyvää). Lisäksi tarjolla oli mummin leipomaa kuivakakkua, täytekakkua sekä mummin ostama wienerpitko. Ja kuten arvata saattaa, niin mummin leipomukset oli todella hyviä.

Lahjoina tuli vaatetta, ikean keittiö, potkupyörä, duploja, pieni leikkigrilli ym. Meillä on ruoanlaitto todella kovassa huudossa, niin vaikka oli sitä ikean keittiötä vastaan, täytyy myöntää että se on ollut loistava ainakin näin alkuun. Samoin kaikki leikki ruoanlaitto välineet mitä saatiin. Ja potkupyörä on ollut ihan loistava. Vielä kun jalat ylettäisi vähän paremmin maahan, niin siitä potkuttelusta tulisiki jotain.

Itse annettiin duplon junarata, joka ostettiin jo viime vuonna tarjouksesta. Ja se on ainakin omasta mielestäni ehkä n. 100x parempi kuin brion junarata. Junasta lähtee ääntä, se liikkuu kohtuu nopeasti, jaksaa vetää perässään vaunuja, tankatessa kuuluu ääni ja rata on kohtuu pitkä. Mukana tuli veturi, muutama vaunu, nosturi, tankkaushommeli, auto, ilmeisesti juna-asema tai joku vastaava ja liikennevalot. Ei mikään halpa setti, mutta hintansa väärti!